Składniki:
- główka kapusty,
- marchewka,
- ok. 20 dkg. boczku,
- 1/2 pęczka kopru,
- sól, pieprz.
1. Umyty boczek pokroiłam na plastry i podsmażyłam na patelni.
2. Kapustę pokroiłam, umyłam i wrzuciłam do garnka. Dodałam obraną i pokrojoną marchewkę.
3. Dorzuciłam podsmażony boczek i dusiłam dopóki kapusta nie zmiękła, podlewając w miarę potrzeby wodą.
4. Pod koniec gotowania dodałam pokrojony drobno koper. Wszystko doprawiłam solą i pieprzem.
Witam,
OdpowiedzUsuńInformuję, że z dniem 31.09.2013 zakończyłem prowadzenie katalogu katari.pl, w którym promowaliście Państwo swoją stronę.
Obecnie katalog od zera prowadzi inna osoba i nie ma już w nim Państwa strony.
W związku z tym proszę o usunięcie linka do katalogu - katari.pl ze swojej strony www
Pozdrawiam.